Bedrijf

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 80 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes. De volledige productie vindt in België plaats.

Het bedrijf weet een goede balans te vinden tussen de modernste productiemethodes en vakmanschap. Kwaliteit en service zijn onze peilers en we zijn trots te melden dat wij enkel met Europese onderdelen werken.

Detremmerie wist in 2012 zijn complete gamma aan te passen aan de marktvraag. Vanaf 2012 kan u als klant zelf uw meubel gaan samenstellen uit diverse onderkasten, wastafels, spiegels en – kasten uiteraard aangevuld met diverse kolomkasten en actuele accessoires als handgrepen, verlichting, e.d. Door ons flexibel machinepark , zijn we tevens in staat dit in 48 kleuren uit te leveren, gaande van melamine, ribbellaminaat, mat of hoogglans gelakt.

Detremmerie levert niet alleen kwaliteit, ook bieden wij een eigen service dienst die bij problemen u de nodige service aan huis kan leveren.

Kortom Detremmerie biedt u een kwaliteitsmeubel perfect in de samenstelling die u wenst. Daarbovenop garanderen wij Europese kwaliteit en Belgisch vakmanschap, ondersteund door een geselecteerd dealernet en onze eigen service dienst.

Detremmerie werkt voortdurend aan een hoge kwaliteit van zowel de producten als de service.